Man patiko "Striptizo ereliai"

Šiandien su žmona buvome pasikultūrinti. Kalėdų Senelis padovanojo bilietus į Domino teatro spektaklį "Striptizo ereliai".
Atvirai sakant, buvau nusiteikęs gana skeptiškai. Tiesiog galvojau, kad nelabai man patiks. Juk "reikalas" turėtų būti orientuotas į moterišką auditoriją, kadangi (pagal man žinomą scenarijų) keli vyriokai turėjo mokytis moters gundymo paslapčių ir demonstruot plikus pasturgalius. 
Tiesa, šokiruoti toks vaizdelis manęs irgi negalėjo, nes sportavau nuo mažų dienų, ir per savo gyvenimą dušuose vyriškų šiknų mačiau ganėtinai daug. Bet sutikite, in general, tame didelio grožio, ar vaizdelių atsipalaidavimui būti daug irgi negali. Taip blaiviai mąstant...

Bet klydau! Buvo nerealiai smagu! Trys valandos prabėgo it pusvalandis, laidomi juokeliai vertė krizenti, o pusamžių (ir nė iš tolo neprimenančių idealių) vyrų striptizas buvo palydėtas gausiais plojimais. Trys valandos kitame pasaulyje! Trys valandos pabėgus nuo  realaus gyvenimo, nuo lietuviškos žiemos, nuo probleminių klausimų. Trys valandos juoko ir teigiamų emocijų! Viena geriausių Kalėdinių dovanų! Tai tokia dovana, kokias stengsiuosi dovanoti kitiems. Emocijos. Teigiamos emocijos! 

P.S. Pradžioje G.Ivanausko vaidyba atrodė ganėtinai prasta, bet spektaklio pabaigoje Gytis atsiskleidė visu gražumu!
P.P.S. E.Kvoščiauskas geros juoko dozės lūkesčius ir vėl pateisino, o štai J.Gaižauskas netikėtai maloniai nustebino.
P.P.P.S. Už reklamą man niekas nemokėjo, bet labai rekomenduoju šį spektaklį!!!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024

Planus koreguojantis COVID-19