WBCOOP 2013

Taigi šiemet PokerStars paklausė - Koks yra tavo geriausias momentas žaidžiant PokerStars?

Niekad nepatekau tarp prizininkų žaisdamas didžiuosius turnyrus, niekad nelaimėjau atrankos į gyvą turnyrą, ir net nesu laimintis žaidėjas PokerStars kambaryje.

Bet tai nėra problema, nes esu laisvalaikio žaidėjas, ir žaidžiu tuomet, kai noriu... žaidžiu tai, ką noriu. Turiu "plaukiojantį bankroll"- nežaidžiu pokerio iš paskutinių pinigų (skirtų duonai ir pienui), bet kartais žaidžiu šiek tiek brangesnius turnyrus nei turėčiau, jeigu kažkas skaičiuotų pagal taisykles, kad būtina turėti X įpirkų, norinti žaisti tam tikro brangumo turnyruose.

Taigi koks buvo geriausias momentas PokerStars?
Neturiu vieno. Bet yra keletas tipų tų išskirtinių momentų. Pralaimėti ant River, ir nesijausti pralaimėtoju... nes turi geresnius šansu laimėti padalinimą tuo momentu, kai visi žetonai sustumti į stalo vidurį. Iškristi iš turnyro "burbulo" fazėje, kai sustūmęs all-in preflop su tūzais negali laimėti prieš tūzą-karalių. Tie momentai skausmingi... pirmą šimtą kartų. Paskui priimi kaip žaidimo dalį. Nėra saldu, nėra malonu, bet arba susitaikai, kad tai žaidimo dalis, arba meti pokerį visiems laikams.

Taip, būtent tai ir norėjau pasakyti - kas mūsų nenužudo, padaro stipresniais! PokerStars daro stipresniais. Tai mano geriausia patirtis šiame kambaryje! Tikrai žinau, jog yra n žaidėjų, kurie šio pokerio kambario dėka tapo geresniais, ir dabar žaidimu mėgaujasi kiekvieną dieną. 

Bet aš ne vienas iš jų. Nežaidžiu pokerio kasdien. Neplanuoju tapti reguliariu žaidėju (kadangi neturiu reikalingos ištvermės). Ir puikiai įsivaizduoju, koks didelis iššūkis yra būti profesionaliu žaidėju. Ar netgi iššūkių kompleksas. Būti stabiliu, išlaikyti gerus santykius su tau brangiais žmonėmis, išlikti ramiu po eilinio bad-beat prie pokerio stalo. Nenustoti tikėti savo jėgomis, kai aplanko "dėdė downswing". 

Aš realistas. Puikiai suprantu, kad tik maža dalis pokerio bendruomenės dalis gali mėgautis itin geru gyvenimu. Dalis žaidėjų nuolat keliauja, žaidžia pokerį pačiose nuostabiausiose vietose, gali gyventi 365 dienas per metus saulėtuose kurortuose, susidėlioti "darbo valandas" kaip jiems patiems patinka ir pan. Bet tai tikrai ne kiekvienam. Ir Jūs tai žinote! 

Bet aš žinau, kad vieną dieną žaisiu dideliame gyvame PokerStars organizuojamame turnyre. Ir mėgausiuos kiekviena to renginio sekunde. Nežinau, ar pateksiu laimėjęs atranką internete, ar tuo metu mano "plaukiojantis bankroll" leis susimokėti įpirką tiesiogiai. Bet aš žaisiu. Ir tikiuosi, jog mano tinklaraštis bus gyvas, todėl ta patirtimi galėsiu pasidalinti su Jumis! 


Artimiausiu metu vyksiu į Londoną. PokerStars per artimiausias dvi savaites ten surengs puikių turnyrų seriją. Bet į didelį turistų sutraukiantį miestą vykstu ne dėl EPT ir ne dėl UKIPT. Nelaimėjau atrankos (nors ir negalėjau, nes nežaidžiau nei vienos). Ir mano "plaukiojantis bankroll" nėra toks didelis, kad galėčiau sau leisti tiesiogiai įsipirkti į tokio lygio turnyrą. Vyksiu aplankyti sesers šeimos bei draugo. Planuose yra ir Anglijos Premier League futbolo rungtynės, taigi laukia šauni kelionė!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024

Planus koreguojantis COVID-19