Pokerio turnyras su puikiais prizais

Poilsio ir pramogų parkas "TonyResort" (Anupriškėse, Trakų raj.) antrus metus iš eilės organizuoja Antano Guogos vardo sportinio pokerio turnyrą "Didžioji TonyG Taurė 2013". 
Praėjusiais metais puikiai praleidau laiką, todėl planuoju dalyvauti ir vėl. Kviečiu prisijungti ir Jus, nes tai gerų emocijų, įdomių žmonių, įvairių pramogų ir vertingų dovanų kupinas savaitgalis.

Viskas turi savo kainą. Jei Jums aktualu ištrūkti iš miesto šurmulio, kokybiškai pailsėti, užmegzti naujų pažinčių, pabendrauti su kolegomis neformaliai "kiek kitokioje" erdvėje ir vertinate kokybišką maistą - šis pasiūlymas kaip tik Jums.

Poilsio ir pramogų parkas "TonyResort" yra Anupriškių pušyne. Komplekso teritorijoje tyvuliuoja Gilušio ežeras, o nuo kalvų atsiveria raminantis kraštovaizdis. Šios vietovės unikalumą puikiai iliustruoja 2011 metais suteiktas apdovanojimas už sėkmingiausią šeimų turizmo idėją Lietuvoje.

Grynas oras, šviesios patalpos su pokerio stalais, puikus maistas, šauni kompanija, geras vynas ir gardus cigaro dūmas. Štai Jums visą savaitgalį trunkančios "galvos pravėdinimo" programos elementai. Praėjusiais metais prie stalų teko pabendrauti su įvairiais žmonėmis. Pokeriu tąkart susidomėjo ir buvę šou verslo atstovai, ir nekilnojamo turto brokeriai, ir finansinių įstaigų darbuotojai. "Šiek tiek" kitokia publika nei įprastai lošimo namuose Lietuvoje organizuojamuose turnyruose.

Kitokia aplinka, kitoks aptarnavimas, kitokia publika... kitokie ir prizai. Piniginių prizų čia nebus. "Tik" organizatorių ir rėmėjų dovanos. Nugalėtojas gaus ne tik įspūdingą taurę bei pakuotę į Eureka serijos turnyrą Prahoje (įpirka + apgyvendinimas + kelionpinigiai), bet ir galimybę pergalę smagiai su draugais atšvęsti čia pat (ant Gilušio ežero kranto) pirtyje su kubilu bei 500 litų vertės TonyResort restorano kuponu. Tai garantuoti prizai. Bet įtariu, kad bus daugiau rėmėjų dovanų.

Pralaimėjęs lemiamoje dvikovoje žaidėjas, bus apdovanotas įpirka į Eureka serijos turnyrą Prahoje, 4 valandų apsilankymu TonyResort teniso kortuose. Pralaimėjimo kartėliui nuplauti dar skirta 200 litų vertės restorano sąskaita. O linksmybėms užsitęsus iki paryčių, bus galima išnaudoti ir nakvynę 4 asmenims apartamentuose (su pusryčiais). Sounds like a plan!

Trečios vietos laimėtojas gaus įpirką į didžiausią pokerio turnyrą Lietuvoje. O taip pat nakvynę 2 asmenims (su pusryčiais) TonyResort parke. "Bronzą" atšvęsti bus galima restorane, pasinaudojant 100 litų vertės dovanų kuponu.

Įvairiais prizais bus apdovanoti viso finalinio stalo žaidėjai. Speciali dovana atiteks tam, kuris iš žaidimo pašalins TonyG. Pastarasis prie finalinio stalo atsisės su vidutiniu turnyro žetonų kiekiu. Turnyro metu TonyResort pasirūpins, kad žaidėjus lydinčios antrosios pusės ar šeimos taip pat turiningai praleistų laiką.

Rugsėjo 27 d. startuos pirmasis atrankinis turnyras, kurio nugalėtojas gaus kvietimą dalyvauti "Didžiosios TonyG Taurės 2013" turnyre kartu su viešbučio, restorano ir pramogų paketu visoms trims turnyro dienoms.

Atrankiniai turnyrai organizuojami rugsėjo 27, spalio 4, 11, 18 ir 19 dienomis, susirinkus ne mažiau kaip 10 dalyvių. Į visus kylančius klausimus Jums maloniai atsakys mano bendravardis Vytautas (vytautas@tonyresort.lt). Jis vykdo ir registraciją.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024