Vasarai besibaigiant arba rudens belaukiant

Kaip pavasarojote? Tik nesakykite, kad nespėjote, nes liko tik savaitė - rugsėjis "ant nosies". Tikiu, jog galimybė pasidžiaugt saulės spinduliais ir šiltesniu oru Marijos žemėje bus ir po kelių savaičių.

Kalbu apie "bobų vasarą". O kam norėsis pratęst vasarą, liks skrydžiai į Tailandą, Egiptą, Kanarų salas ir pan. Asmeniškai pats šią vasarą praleidau be atostogų. Tiesiog neplanavau iš anksto. O ir aplinkybės neleido. Ir nauja darbovietė, ir tėvystės džiaugsmai/rūpesčiai. Galbūt pavyks savaitėlei į kokį šiltesnį kraštą ištrūkti rudenį, kadangi darbai darbais, mažosios dantų dygimo skausmai savo ruožtu, o ilgesniam nei savaitgalio poilsiui taip pat kažkada atrasti laiko reikia.
Noriu brūkštelti šiek tiek apie futbolą. Vokiečiai triumfavo Brazilijoje vykusiame Pasaulio futbolo čempionate. Po savaitės nuaidėjo ir VMFL 2014 metų pavasario-vasaros čempionato geriausią komandą skelbiantis švilpukas. Nepaisant to, jog mūsų ekipa liko trylikta iš keturiolikos, noro žaisti futbolą toks rezultatas nesumažino. Ieškojome, kur galėtume su įmonės komanda rudenį žaisti.  Nepavyko rasti. Taip gimė idėja sukurti Įmonių futbolo lygą.

Mažojo (7x7) futbolo lygos, kurią sudarytų komandos iš įvairių įmonių, įdėją su kolega pristatėme Pauliui Malžinskui. Per kelias dienas kartu paruošėme preliminarų planą (kiek, kada, kaip komandos žaistų) ir pradėjome ieškoti norinčių dalyvauti. Norėjosi debiutiniam sezonui rasti 8 dalyves. Tačiau panašu, jog be didesnių pastangų pavyko rasti 9. Tai BetGames.TV, IKEA, Raben Lietuva, Omnitel, TELE2, Orakulas, TonyBet, Swedbank ir Barclays. Būtent šios komandos turėtų startuoti pirmajame Vilniaus Įmonių futbolo lygos sezone, kuris vyks dviejų ratų sistema ir ruduo-pavasaris principu.

Taigi besibaigianti vasara mane džiugina ne tik tuo, kad prasidėjo futbolo sezonas daugelyje didžiųjų Europos šalių, bet ir tuo, jog netrukus su komanda dalyvausime minėtame turnyre. Žaisime ketvirtadienio vakarais LFF stadiono treniruočių aikštėje.
* * *

Dar artėjantis ruduo man kvepia pokeriu. Laimėjau online atranką į "Žvejo iššūkio" pagrindinį turnyrą. Startuosiu 1B dienoje, penktadienį, rugpjūčio 29 d. 20:00. Jei tarp mano tinklaraštį skaitančių yra tokių, kurie planuoja žaisti šiame turnyre, galime tartis dėl last longer iššūkio. Kodėl ruduo man kvepia pokeriu? Tiesiog natūraliai taip gaunasi - tamsiais ir šaltais vakarais yra daugiau galimybių atrasti laiko šiam pomėgiui.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024

Planus koreguojantis COVID-19