Rudens atostogos Maltoje

Praėjusiais metais pirmąkart apsilankęs Maltoje, susižavėjau šalimi tiek, kad šįmet norėjosi grįžti su šeima.

Atvirai sakant, apie šią salų valstybę Viduržemio jūroje netgi buvau pradėjęs kalbėti kaip apie "antrus namus". Tačiau apie viską iš eilės...

Šįkart į Maltą vykome devyniese (6 suaugę ir 3 vaikai). Ir dar vienas skirtumas su praėjusiais metais - nebuvau laimėjęs atrankos. Žodžiu, tiesiog puikus laikas poilsio ritmu. Pusmetį lauktos ir planuotos atostogos pagaliau atėjo! Kas nenorėtų šalčiu persmelktos Lietuvos bent trumpam iškeisti į +25°C?..



2015-aisiais debiutavau Battle of Malta, šįmet - EPT. 

Žinoma, šalutiniai turnyrai ne pagrindinis. Bet susidaryti įspūdį apie organizacijos lygį bei pajausti atmosferą, ko gero, pavyko. Žaidžiau, €220-330 įpirkų turnyruose. Sumoje prie stalų praleidau tiek valandų, kad turbūt abiejų rankų pirštų suskaičiavimui užtektų. Tačiau labai patiko. Tiesiog apie viską pagalvota. Mob. aplikacija, informacijos sklaida, laisvalaikio zona, stalų žymėjimas, aptarnavimas salėje, kiekvienam žaidėjui stale įmontuotas gėrimo laikiklis bei USB jungtis (krovikliui).

Nepatiko tik struktūra. Bet čia mano problemos. Būdamas iš tų tight is right, nemoku žaisti nelabai gilios struktūros turnyrų. Tiesa, nežaidžiau jų daug. Tai variacija daro savo. Kaip ir suprantu, kad šalutiniuose turnyruose semi-turbo (20 minučių lygiai) yra absoliuti norma, bet man nesisekė užsikabinti, nelaimėjau lemiamų rankų (70/30 ir 80/20 būdamas favoritas), ir pasirodymas EPT baigėsi.

Daug geriau sekėsi Olympic Casino ir Dragonara pokerio kambariuose vykusiuose gilesnės struktūros turnyruose. Žinoma, ten ir įpirkos mažesnės buvo, ir žaidėjų kiekis ženkliai mažesnis. Tačiau keli patekimai į prizininkų gretas ir viena pirma vieta sugrąžino kažkiek eurų ir smuktelėjusį pasitikėjimą savo jėgomis.
Tačiau be pokerio viskas buvo labai gerai arba puikiai! Oras, maistas, pirmi kartai, žmonos nuotaika, dukros emocijos. Kiek daugiau nei dvi savaitės prabėgo greičiau nei buvo galima įsivaizduoti. Aplankėme akvariumą, Viduržemio jūros parką, Mėlyną lagūną, Valetą. Žmonai ir dukrai patiko itališka virtuvė. Pasta! O man patiko pokalbiai balkone gurkšnojant sangriją ir žvelgiant į jūros bangose besisupančius laivus. Patiko ir nepažįstamų žmonių šypsenos bei pasisveikinimai. Maloniai nustebino ir Maltos autobusai. Patogūs, su kondicionieriais, vairuojami mandagių ir paslaugių vairuotojų.
Turbūt grįšime. Galbūt net kitais metais.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024

Planus koreguojantis COVID-19