Penktadienis, trylikta - gera diena

Ilgokai brendo šis įrašas. Vieną kitą mintį užsirašydavau Keep programėlėje telefone. Tačiau išplėsti iki padorios apimties vis trūko...

Tai laiko, tai jėgų, tai motyvacijos. Penktadienį, kuomet kalendoriaus lapelis "gąsdino" 13-ta diena, į pašto dėžutę atkeliavo laiškas pavadinimu "Deloitte Technology Fast 50 rezultatai // Sveikiname!".

Nemeluosiu, jog tai buvo it perkūnas iš giedro dangaus. Ne! Anaiptol. Įmonėje mes to tikėjomės bei laukėme. Gal tik tas sutapimas, jog geroji naujiena aplankė "tokią dieną" buvo smagus. Na, ir pozicija reitinge!

Kaip pranešė "Verslo žinios", tai buvo geriausias Lietuvos pasirodymas "Deloitte" sudaromame Vidurio Europos technologijų įmonių reitinge, t.y. šiais metais jame atsidūrė net šešios bendrovės iš mūsų šalies. Smagu! Sveikinimai Deeper kolektyvui su įspūdingu pasiekimu. Mūsų įmonės ketverių metų augimas (981%) suteikė 13-tą vietą. Šauni naujiena, kurią džiaugsmingai pranešiau kolegoms velnio tuzinu paženklintą penktadienį.

Galima turėti skirtingą nuomonę, kas svarbiau, ar atsidurti laiku ir vietoje, ar pasiūlyti rinkai reikalingą produktą, bet vis daugiau specialistų pabrėžia investavimo į darbuotojus svarbą. Ir UAB "TV Žaidimai" tai daro. Gimsta tradicijos, didėja tiek kompetencijų kėlimui, tiek vakarėliams skirtose biudžeto eilutėse esantys skaičiai, ieškoma nestandartinių "komandos lipdymo" būdų.


A post shared by Vytautas Kacerauskas (@kachkis) on


Didėjant žmonių skaičiui, vis sunkiau būti "didele laiminga šeima". Tačiau kol kas galime pasidžiaugti, jog nepaisant elementų kiekio ir kasdien sudėtingėjant formulei, pavyksta išlaikyti "teigiamą chemiją". Prie jos ženkliai prisideda vasaros ir žiemos šventės, po kurių pasipila nuoširdžios padėkos. Kas dar? Pasitikėjimas bei suteikiamos galimybės - kurti, atrasti ir realizuoti save. Būtent tuo pats asmeniškai pasidžiaugiau, kai apie veiklą teiravosi Saulius Jovaišas vidinių mokymų metu.


A post shared by Vytautas Kacerauskas (@kachkis) on


Žinoma, būna dienų, kai "šiek tiek" nesiseka, kai iššūkiai atrodo ne pagal galimybes, tačiau turint komandą, kuria pasitiki, galima pasiekti kartu užsibrėžtų tikslų, o tuo pačiu ir naujų aukštumų. Pamenu, kai prieš kelerius metus daug kas norėjo dirbti Google. Šiandien situacija tokia, jog Vilniuje yra tiek "svajonių darboviečių", kad jas suskaičiuoti vienos rankos pirštų neužtektų.
"Su tuo ir sveikinu mūsų jauną demokratiją", - pasakytų A. Tapinas

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024

Planus koreguojantis COVID-19