Planus koreguojantis COVID-19

Pakilia šventine nuotaika 2020-uosius pasitikus Londone, dėliojau metų planus ir "projektavau" gerumą visame kame. Ir kelionių turėjo būti, ir pokerio turnyrai skirtingose šalyse, ir judėti daugiau nusiteikęs buvau... Žadėjau viską fiksuoti ir dalintis tinklaraštyje. 
Sausis kaip sausis, ir vasaris prasidėjo kaip planuota, t.y. kasmetine paroda Londone - ICE Totally Gaming. Ir tada jau buvo nejauku, nes žinių nuotrupos iš Kinijos skambėjo gąsdinančiai. Su kolegomis svarstėme, kaip tai atsilieps renginiui, nes svečių iš Azijos kasmet vis daugėjo, o jų stendų plotas didėjo. ExCeL parodų centre vasario pirmą savaitę buvo įrengiama virš 600 stendų ir apsilankydavo virš 35 tūkst. lankytojų. Smalsu? 
Grįžtant prie viruso pasigavimo rizikos, tai galimai aš prie tų "myžnių", kurie labai jautriai reaguoja (ir dar savo galvoje daugiklį pritaiko), tai rankas ploviau ir dezinfekciniu skysčiu tryniau taip dažnai, kad trečią parodos dieną norėjosi aksominių pirštinių ir nieko nebeliesti. Lauke veidą dangsčiau (kaip vėliau paaiškėjo) "nuo nieko neapsaugančia" kauke. Bet man tuo metu buvo ramiau. 
Po komandiruotės Londone buvo pokerio išvyka į Taliną, kur vyko didžiausias pokerio festivalis Šiaurės Europoje - Kings of Tallinn. Pinigine prasme, tai nieko gero (2 ITM iš 8 turnyrų ir neigiamas balansas). Bet vertinant patirtis, gautus patarimus ir užmegztus kontaktus, kelionė buvo gera. Žiūrėsim, kaip ateityje seksis optimalesnius sprendimus priimti ir nebekartoti klaidų
Tiesa, klausimas, kada vėl keliausiu į pokerio turnyrą lieka atviras. 2019-ųjų paskutinę dieną, kai pirkau pakuotę į Taliną, maniau, jog būdamas Estijos sostinėje susidėliosiu tradicija tapusią rudens kelionę į Maltą. Tačiau Europoje sparčiai besiplečiantis virusas pakeitė planus. "Nuplaukė" ir šeimos atostogos (labai traukė vos praėjusiais metais atrasta Turkija). Nors nėra to blogo, kas neišeitų į gerą - šįmet poilsiausime Lietuvoje. Tai galimai bus progų aplankyti senokai matytus draugus, atrasti vietinius "nešlifuotus" deimantus, ar išbandyti kitų jau pamėgtas ir išgirtas pramogas. 
O galvojant apie tolimesnes keliones, ko gero, šįmet jų nebebus (turint galvoje prognozuojamą antrąją viruso bangą rudenį). Žinoma, yra viltis, jog bus ištestuota ir patvirtinta vakcina, reikalai pagerės, t.y. žmonės vėl pradės keliauti. Tačiau skaitant apie apribojimus (privalomas laisvas vietas lėktuvuose), suprantant, jog tai turės įtakos kainoms, ir neturėdamas "mirtinos" būtinybės kelionėms, manau, liksiu "arčiau namų"  ir prisidėsiu prie vietos ekonomikos. 

Cavalieri Art Hotel, Malta 
"Ketvirčio ataskaitos" tikslas - peržiūrėti, kas buvo metų tikslų sąraše...
  • nuolat "virtualioje kišenėje" turėti suplanuotą kelionę;
    Turėjau pirmame ketvirtyje. Bet neturiu dabar ir nebeplanuoju šįmet.
  • sudalyvauti 12 (mažos/vidutinės įpirkos) pokerio turnyrų (>100 žaidėjų); 
    Šitą jau dabar pažymėsiu žaliai, nes be poros turnyrų Londone, serijos Taline, pirmąkart žaidžiau Irish Open (dėl esamos situacijos legendinė serija vyko online).
  • numesti svorio (pasiekti 90kg);
    Kol kas atrodo kaip utopija.
  • perskaityti 100 pasakų Gabijai;
    37 rodo skaitliukas (labai nelygiavertės pagal apimtį)
  • atlikti 20 įrašų tinklaraštyje;
    Gėda, bet šis yra vos antras.
  • turėti 8 naujas išskirtines patirtis;
    Artimiausiu metu suskaičiuosiu (pritempsiu), kokie čia pirmi kartai ištiko.
  • sulaukti 1000 padėkų;
    Nežinia, kiek nesusiskaičiavau, bet atsilieku nuo reikiamo tempo - 261.
  • išmania apyranke užfiksuoti 3,5 milijono žingsnių;
    Net nenoriu žiūrėti į aplikaciją, nes graudu. Realybė tokia, kad karantino metu 10 tūkst. žingsnių yra ne minimali, o maksimali riba, kurią pasiekti pavyksta. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022