Penkios itin skirtingos naujos patirtys

Nepaisant karantino ir sulėtėjusio gyvenimo tempo, 2020-ųjų skaitliuke dienos vis tiek sukasi... Nutariau peržiūrėti šįmet užfiksuotas akimirkas ir prisiminti "pirmus kartus".
1) vakarėlis muziejuje 
Žinau, jog tai nėra naujovė, t.y. tokio tipo erdvės jau kurį laiką renginių organizatorių išnaudojamos naujovių pristatymams bei privačioms šventėms. Mūsų įmonės aštunto gimtadienio paminėjimas vyko Energetikos ir technikos muziejuje. 

2) "kalbėtojų kampas" 
Net pačiam keista, kad tiek kartų lankiausi Londone, o šioje vietoje anksčiau nebuvau stabtelėjęs. Didelio parko (Hyde) pakraštyje žmonės lavina oratorystės įgūdžius, atsikrato viešo kalbėjimo baimių ar skleidžia "savo tiesas". Improvizuotos pakylos (pačių kalbėtojų atsineštos kėdės ar laiptukai) realybėje pritraukia kuklius atsitiktinių praeivių bei tikslingai čia atvykstančių turistų būrelius, o virtualioje erdvėje generuoja daugiatūkstantines peržiūras. 

3) svogūnų sriuba 
Iki šiol "sėkmingai prasilenkdavau" su šia tradicinės prancūzų virtuvės legenda, tačiau vasario pabaigoje įvyko akistata! Ir dar kokia! Lietuvis Estijos sostinėje esančiame amerikietiško viešbučių tinklo restorane valgė Prancūzijoje gimusį patiekalą. Ar užsisakyčiau darkart? Taip! Ar valgyčiau kiekvieną savaitę? Ne. 

4) Sunday Million 14th Anniversary Edition 
Įprastai nežaidžiu žinomiausiame pokerio kambaryje. Bet buvo ypatinga proga - keturioliktas "Sekmadienio milijono" gimtadienis. Debiutavau 215 dolerių įpirkos turnyre, kuris šįmet sutraukė 93,016 įpirkas. Patekau į antrą dieną, patekau į pinigus, bet aplenkęs beveik 80 tūkstančių oponentų likau toli nuo išsvajoto milijono (padvigubinau įpirką). 

5) šventės virtualioje erdvėje
Gimtadieniai ir šv. Velykos naudojant technologijas tapo norma. Pradžioje tikrai buvo keista, įdomu, nelabai jauku, bet trečią kartą dalyvaudamas nebemąstai, o tiesiog džiaugiesi matydamas ir girdėdamas. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Planus koreguojantis COVID-19