Geras mano savaitgalis ir dar geresnis TonyG pasirodymas WSOP-E

Galėjau šį įrašą pavadinti "Puikus savaitgalis, geras pirmadienis ir nuostabus antradienis", bet norisi "nepadėt taško". Tikiuosi teigiamų dalykų tęstinumo. Labai noriu, kad trečiadienis būtų super-ekstra-moto-grafus-ultra-siautulingas. 

Apie aš čia ką kalbu? OK, apie viską iš pradžių. Daugiau nei prieš savaitę susitariau su TonyG, kad perku jo dalelytę WSOP-E turnyruose. Susitarėm dėl trijų turnyrų. Dvejuose (Pot Limit Omaha ir No Limit Holdem - Split Format) nepavyko "užsikabinti", nors antrajame pradžia buvo ganėtinai daug žadanti, tad liko visas viltis sudėti į Main Event. Bet apie tai šiek tiek vėliau...
Savaitgalį su sužadėtine praleidome pajūryje pas draugus. Kaip man ten gera. Net ir trumpam nuvažiuoti prie jūros verta. Bet kokiu metų laiku. Užtenka pusvalanduką praleisti prie bangų šėlsmo, kad pasisemtum energijos. Dar šiek tiek ir pasivaikščiot po mišką spėjom. Draugai grybų ieškojo (ir rado), o aš veltui akis po žalias samanas ganiau. Bet taip gerai... Pailsėjau nuo kompiuterio. Pailsėjau ir nuo namų, kurie dažnai yra ir mano darbo erdvė.

Žodžiu, draugai padėjo pakrauti baterijas. Pažaidėm boulingą, pasivaikščiojome parke, gaminome maistą (nors aš nepamenu, kad būčiau tame procese dalyvavęs), žaidėme "Scrabble" ir "Uno", žiūrėjome filmą. Valgėm skaniai ir sočiai. Uoj, kaip buvo gerai!  :oops:
Damn, tokie paprasti dalykai tiek daug džiaugsmo teikia. Buvau tai pamiršęs. Žinoma, dėl to "kalta" ir puiki kompanija. Ačiū, Monika! Ačiū, Inga. Ačiū, Rimvi (nors žinau, kad čia skaitysi tik tuo atveju, jei Monika parodys). Bet vis tiek labai padėkot norėjau!  :tounge:
Apie pokerį reiktų parašyt, ane? Šūdinai sekėsi pokeriaut. Trys turnyrai, trys nelaimės. Oponentai vis perka ir nuperka, dvi poros atsitrenkia į set ir panašiai. Nesikankinau daug. Žodžiu, savaitgalį geriau sekėsi tik su "Uno" kortomis... 

Beliko sirgti už TonyG pagrindiniame WSOP-E turnyre. Pirma sužaista ranka - vienspalvė eilė. Taip iškart prisėdus prie stalo. Trečiame lygyje. Smagu. Bet tai buvo tik pradžia. Tikiuosi, kad pabaiga bus su laimėtu paskutiniu showdown

Tiesa, jau dabar aišku, kad Antanas pateko tarp 64 stipriausių, ir papildomai laimėjo 80 tūkst. JAV dolerių, kadangi buvo pats pastatęs, kad pateks ITMNuoširdžiai dėl to džiaugiuosi, bet tuo pačiu linkiu ME žengti, kuo toliau, kadangi nuo to tiesiogiai priklausys mano "premija"!  :arrow:  Panašu, kad savo pasiekimu patenkintas ir pats TonyG. Gal dar anksti rūkyt pergalės cigarą, bet pasidžiaugti "sėkmingu statymu" tikrai galima. Dabar Kanuose paskelbta vakarienės pertrauka, Antano nuotaika gera. Juokaujam, kad sekanti stotelė - finalinis stalas. Žinoma, dabar svarbu sulaukt gerų kortų, kadangi kitaip mėsmalės periodą išgyvent gali būt sudėtinga. Juk dabar bus daug stumdymo ir bandymų pasidvigubinti.

Rytoj Antanas kartu su kitais Europos atstovais kovos prieš Amerikos rinktinę, kurios gretose ir Daniel Negreanu (Kanada). TonyG džiaugiasi galimybe būti Senojo žemyno komandos dalimi: "Tai didelė garbė ir labai nekantrauju". Tikiuosi, kad teks susikauti su Phil Helmuth. Juk jų dvikovos visada būna spalvingos. Tokiu atveju, šou būtų neišvengiamas.

Pastarųjų dienų įvykiai privertė susimąstyti, jog kartais neįmanomi dalykai tampa ranka pasiekiami, kartais "nepasiekiami" žmonės tampa gyvenimo dalimi. Kartais svajonės apie tikrąją gyvenimo meilę tampa realybe. Kartais internetu užsimezgusi draugystė virsta kažkuo labai brangiu ir vertingu. Kartais tai, kas atrodo taip beprotiška ir nerealu, tampa kasdienybe. Viskas, kas šiame pasaulyje kurį laiką atrodo kaip nepasiekiama svajonė, vieną dieną gali virsti realybe. Ir gera, ir tuo pačiu baisu, nes viskas yra mūsų pačių rankose.

Nebijau svajoti. Nebijau trokšti to, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo neįmanoma, nes tikiu, kad viskas gali išsipildyti. Jau kelios mano svajonės išsipildė. Bet paskui susimąsčiau, jog tai buvo mano tikslai. Ir ganėtinai kryptingai dirbau bei siekiau to. Tad gal visai nenuostabu, jog kažką pasiekiau.

Aistra ir meilė veža mane gyvenimo keliu. Tiek asmeniniame gyvenime, tiek darbe, tiek pomėgiuose. Nebijau nus(i)vilti, nes viskas, ką darau gyvenime, darau su meile ar bent jau dėl to, kad man tai įdomu. Tačiau laimingiausias esu galėdamas būti naudingas (ar suteikdamas malonumą/džiaugsmą) kitiems. Ojei, kaip čia išsiliejau (suskystėjau). Tokia "nelietuviška" gaida ir pabaigsiu šį visai lietuvišku rudeniu neatsiduodantį tinklaraščio įrašą.

P.S. Artimiausiu metu bandysiu šturmuoti Kauno sportinio pokerio čempionato turnyrus, kadangi norėčiau vilkėti laikinosios sostinės komandos marškinėlius didžiausiame sportinio pokerio turnyre Lietuvoje. Iki susitikimo prie stalų klube "Pokerio namai", mielieji!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024

Planus koreguojantis COVID-19