Kraustausi

Su drauge kraustomės į Vilnių. Gan netikėtai prieš pat Naujus viskas susidėliojo taip, jog metus pagyvenęs Kaune, “grįžtu” vėl į sostinę. Tiesa, šįkart su didesne meile šiam miestui bei vidine ramybe. Ir be plano po metų grįžti į gimtąjį Kauną...

Lapkričio mėnesį pradėjau žaisti Olympic-Online kambaryje, pradžia buvo labai džiuginanti, tačiau metus baigiau su downswing (tiek emocine, tiek finansine prasme). Galbūt “naujai atverstas lapas” leis ne tik užmiršti po gražaus starto užklupusius neigiamus dalykus, bet ir pridės pasitikėjimo savomis jėgomis.

Praėjusiais metais nebuvau išsikėlęs su pokeriu susietų tikslų, tad daryti išvadas apie 2011 nelabai yra prasmės. Džiaugiuosi, kad turėjau galimybę sudalyvauti WPT turnyre Vienoje. Tokio kalibro turnyras turbūt net ir ne laisvalaikio žaidėjui yra viena iš svajonių. Metų pabaigoje Kaune duris atvėrė “Pokerio namai”. Būdamas Kaune ir turėdamas laiko, manau, ten užsuksiu (ir ne kartą).

Mano tinklaraštis bei aktyvumas Lietuvos pokerio padangėje buvo įvertintas, kadangi sulaukiau pasiūlymo tapti Olympic-Online Team Elite nariu. Turbūt tai puikus pavyzdys, kad kiekvienas gali pasiekti tam tikrą susitarimą su pokerio kambariu; net ir tuo atveju, jei esi tik vidutinių gebėjimų laisvalaikio žaidėjas. Man labai patinka pokeris. Žaidžiu jį iš širdies ir apie tai rašau. Ir tai kažkam įdomu. Smagu!


Gyvenimas šiandien man atrodo kupinas spalvų. Ir visai nesvarbu, kad šalia pačių gražiausių kartais atsiranda ne tokių širdžiai mielų. Be juodos ir pilkos mes realiai neįvertintume žalios ar geltonos teikiamų teigiamų emocijų. Juk be tamsios nakties negalėtume pamatyti tikrojo fejerverkų grožio.
Naujus sutikome Klaipėdoje su draugais. Maloni tradicija. Kartu ruošiame vakarienę, žaidžiame stalo žaidimus. Šiemet prieš kalakuto pašovimą į orkaitę, buvome pasivaikščioti bei atlikti tam tikro ritualo prie jūros. Pelenais pavertėme lapelius su surašytomis ydomis bei trūkumais, kurių sieksime atsikratyti per 2012.

Tiesa, šiek tiek šokiravo vaizdas prie molo. Nebeliko paplūdimio, kuriuo dar vasarą vaikščiojome. Vanduo užliejęs („prarijęs“) neįprastai daug. Šėlstanti jūra buvo įspūdinga! Visada pasikraunu energijos iš jos. Turiu išsikėlęs itin daug tikslų šiems metams, todėl toks užtaisas pravers.

Mėgstantiems stalo žaidimus, siūlau išbandyti „Vyrai ar moterys?“. Nepaisant to, kad yra klaidų bei taisykles dėl tam tikrų niuansų norisi koreguoti, puikiai praleidome laiką stebindami vieni kitus atsakymais, kurie labiau tinka priešingos lyties atstovams. Žaidimas toks „kabinantis“, kad pralaimėjusi komanda vis reikalaudavo revanšo. Kažkas iki trijų, o kažkas net iki šešių ryto jį žaidė. Buvo labai juokingų momentų. Visi žaidę gavo vitamino C dozę, reiks pabandyt kitais metais. Gal atsakymai į tam tikrus klausimus išsitrint spės?
O pirmąjį šių metų įrašą pabaigsiu palinkėjimu, kurį šv. Kalėdų proga publikavo PokerNews.lt:

Švenčių metu praleisdamas laiką su brangiais žmonėmis, asmeniškai pats pažadėsiu būti geresnis - sau, artimiesiems, kolegoms. To linkiu ir visiems pokerio mylėtojams - būti geresniais. Ne tik žaidėjais, bet ir žmonėmis ir/ar partneriais (gyvenime ar darbe). Nepaisant to, kad kuo toliau, tuo labiau tikinama, jog viskas pasaulyje turi savo KAINĄ, linkiu rasti ir branginti VERTĘ tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. Sėkmės!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024

Planus koreguojantis COVID-19