OOPS, fotosesija ir Orlov Invitational

3 savaites nesugebėjau atnaujinti savo tinklaraščio. Pasiteisinimų nebus. Tiesiog trumpai nupasakosiu, kas per tą laiką buvo mano gyvenime (bent šiek tiek surišto su pokeriu). Taigi dalyvavau dar viename OOPS turnyre Vilniuje. Ir trečią kartą grįžau namo nieko nepešęs. Turnyras buvo ypatingas tuo, kad jame dalyvavo TIK 24 žaidėjai (daugelis pasirinko "Pramogų banką" tą vakarą). Ir po aštuonių žaidimo lygių buvo iškrite vos 8 žaidėjai. Po žaidėją per lygį. Nepamenu, kad būčiau susidūręs su analogiška situacija anksčiau. Netrukus vidurkis buvo apie 10xBB, tad teko žaist loteriją.

Visus savo žetonus sustūmiau su silpnu tūzu ir atsitrenkiau į Vygerdo big-slick. Bendrosios kortos stebuklo nesukūrė ir palikau kolegą kariaut prie finalinio stalo. Džiaugiuosi, kad jam pavyko pasiekti ITM zoną ir sėkmingai pradėt metus ne tik online, bet ir gyvai.

Sekantys naujienas mano profilyje socialiniame tinkle Facebook, ko gero, jau spėjo pamatyti kelias nuotraukas iš fotosesijos. Kol kas tik tas 8 pats ir temačiau, bet tai buvo labai įdomi patirtis. Pirmoji profesionali foto-sesija, ta prasme. Tikiuosi, kad antrąkart su kortomis pozuosiu laimėjęs turnyrą... ir tai bus greit.

Vasario 3-5 dienomis Vilniuje vyks įspūdingas turnyras. Kalbu apie Orlov Invitational tradiciškai organizuojamą "Olympic Casino" lošimo namuose. 1100 litų įpirka, pradinis žetonų kiekis - 20 tūkst. ir 40 minučių lygiai. Tai, ko gero, geriausios struktūros turnyras Lietuvoje 2012 metais. Jeigu pasikartos praėjusių metų scenarijus, kuomet turnyras sutraukė 90 žaidėjų, piniginiai prizai bus tikrai solidūs. Planuoju dalyvauti. O Jūs?

Mačiau, kad triobet kambaryje vietą turnyre laimėjo bent 4 lietuviai. Ta proga siūlau tai, ką savo tinklaraštyje aprašė Pokerfishas. Prašau komentaruose registruotis norinčius dalyvaujanti tarpusavio varžytuvėse, kuriose ilgiausiai išsilaikęs laimės Olympic-Online įsteigtą prizą. Dalyvauti šiose varžytuvėse gali tiek atranką (internetu ar gyvai) laimėję, tiek tiesioginę įpirką darysiantys.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Planus koreguojantis COVID-19