Kelios dienos Kretoje

Taigi rugsėjo 8-oji buvo didi diena. Nepasakosiu dabar su visom smulkmenom (apie tai kitame įraše, kuomet turėsiu daugiau nuotraukų iš Monikos, kuri rūpinosi mūsų švente). Faktas Nr. 1 - bažnyčioje "cirkinausi". Taip nutiko todėl, kad ceremonija vėlavo pusvalanduką gal.

Vienas geresnių blefų buvo, kai kunigas liepė paimti žiedą (su mintim užmauti išrinktajai). Rimtu veidu pasiėmiau man skirtą! Bet šitas blefas nepraėjo, kunigas liepė tą padėt į vietą, ir paimt mažesnį. 

Per tą didelį jaudulį net skaityt pamiršau. Atrodė, kad moku tuos du sakinius puikiai, bet kuomet atėjo metas sakyt, tai ne tik, kad nesugebėjau išlement, tai dar ir skaityt sunkiai sekėsi. Damn, buvo prakaito. Pokerį žaist lengviau! Tiesa, po bažnyčios jau buvo gerai. Sveikinimai, pietūs, fotosesija, sveikinimai, desertas, fotosesija, sveikinimai... Tada draugai pareiškė, kad afterparty nori. Mes "nesispardėm". Išlydėjom gimines, o draugus pakvietėm į svečius. Patys pabuvom porą valandų, ir keliavom į viešbutį.

Naktis nebuvo iš tų, po kurių gali pasakyt, jog gerai pailsėjai. Gardūs pusryčiai, nebyli užuojauta Vilniaus maratono dalyviams, nuo kurių knibždėjo visas Gedimino prospektas ir mintys apie kelionę. Nors dėl maratono, tai ten ne užuojauta, o baltas pavydas, ko gero. Kitąmet bent tą minimalią distanciją reiks bandyt įveikt... 

"Small Planet Airlines" jaunavedžius nustebino pietumis ir putojančio vyno taurėmis. Dėkojame Šarūnei ir Jelenai, jų dėka mūsų medaus kopinėjimas prasidėjo idealiai. Atostogos! Ilgai lauktos, mažai planuotos, labai reikalingos. 

Viešbutis nuo oro uosto vos už 20km, todėl pervežimas neužtruko. Kambarys su balkonu, iš kurio atsiveria vaizdas į jūra. Smagu! Ant lovos žiedlapiais suformuotoje širdelėje dvi gulbės iš rankšluoščių. Miela. Honeymoon started!
Maistas nuostabus: tiek pasirinkimu, tiek atnaujinimu, tiek skoniu. Barmenai plakdami kokteilius alkoholio negaili - viskas tiesiog super!
Saulė, jūra, geras maistas, puikūs gėrimai ir nuostabi kompanija. Ko daugiau reikia idealioms atostogoms? Neišpindėt! 

Ekskursija į Retimną ir Preveli vienuolyną buvo labai smagi. Ir dėl to, ką pamatėm, ir dėl to, kad save pasitikrinom įdomioje situacijoje, ir dėl to, kad iš klimaksinės moteriškės isterijų pasijuokt galėjom.

Labiausiai įsiminė Retimno saldumynų guru (gamintojas) Georgas, švento vandens šaltinis Preveli vienuolyne, braidymas Libijos jūroje ir itin skanūs pietūs ant jos kranto. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024

Planus koreguojantis COVID-19