Golden Sands - antras dublis

Prieš porą metų atostogoms pasirinkę poilsį Auksinėse smiltyse, t.y. viename iš Bulgarijos kurortų, nežinojome, ko tikėtis. Lūkesčiai nebuvo dideli, todėl likome labai patenkinti. Kodėl? Saulėtos dienos, nemažai žalumos, šiltas jūros vanduo, nesikandžiojančios kainos, vos porą valandų trunkantis skrydis. Ko daugiau reikia?
Man dar pokerio per atostogas reikia! Cha cha cha! Yra! Didžiausiame kurorto viešbutyje "International" yra kazino su pokerio kambariu. Čia kažkada vyko ir vienas Unibet Open etapas, čia nuolat vyksta ir PokerStars organizuojami turnyrai.

Skamba gerai, tačiau teko nusivilti. Nutariau sudalyvauti 80 eurų įpirkos turnyre. Jis buvo atšauktas dėl dalyvių skaičiaus. Užsiregistravo du... Dar blogiau buvo sekmadienį, kai turėjo vykti geros struktūros 220 eurų įpirkos turnyras. Buvau vienintelis interesantas.

Viešbutis "VIVA", kuriame šįkart apsistojome yra šiek tiek toliau nuo centrinės nuolat šurmuliu gyvenančios gatvės. Tačiau ją pasiekti galime per 5 minutes nulipę laipteliais nuo stataus kalno. Todėl vietą vertinčiau aukščiausiu balu, jei kas klaustų. Maistas buvo geras. Valgiau daug skirtingų mėsos patiekalų. Ypač tų, kurių Inga nevalgo. Triušienos, antienos, ėrienos. Patiko! Vaisių ir desertų stalai buvo tokio dydžio, kiek užėmė visas pusryčių pasirinkimo stalas viename iš viešbučių Londone. Taip, bulgarai su vieta kol kas nesicackina - turi jos daug. Optimaliai neišnaudota daug plotų net ir kurorto centre. Nors autombilių parkavimo ypatumais labai nustebino.
Nėra įkyrių prekeivių. Tiesa, čia tą rolę puikiai įvaldę yra taksistai. Nesvarbu, kur ir kiek eisi, iš kažkur atsiras geltonas automobilis ir pasiūlys pavežėti. Sekmadienį nutarėm pasižvalgyti po Varną. Kelionė autobusu trunka kiek daugiau nei pusvalandį. Bulgarijos sostinėje gausybė sovietmetį primenančių ženklų. Daugiaaukščiai pilki ir niūrūs. Jaučiaus it į vaikystę grįžęs, kur gėlių gazonai laistomi iš sunkvežimio-sisternos.

Taigi atostogos būtų visai šaunios, jei būtų pavykę du dalykai: pažaisti mini golfą ir palošti pokerį. Pirmo ieškojau visais įmanomais būdais, tačiau neveikė nei vienas iš trijų rastų aikštynų, o pokeris, kaip jau rašiau, ne pokerio kambarių organizuotų serijų metu čia egzistuoja tik teoriškai.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024

Planus koreguojantis COVID-19