Kur dingo s...?

Turbūt daugelis pagalvojote, kad šio įrašo pavadinimas yra "Kur dingo "Snoras"?" arba "Kur dingo sniegas?" Dėl pirmo varianto nenoriu burbuliuot - skaudi tema. O dėl antro, tai juk šiandien yra gruodžio pirma, ir tai reiškia, kad žiema atėjo be įprasto ganėtinai šlykštaus lietuviško rudens. Bent jau kalendorinė, kadangi nei šalčio, nei sniego kol kas nematyt. Tačiau man ši diena svarbi dėl to, jog baigėsi svorio metimo iššūkis su Begalybe. Atvirai sakant, paskutinį mėnesį gyvenau nežinioje. Nežinojau, kiek kilogramų netekęs oponentas, tačiau tuo pačiu nežinojau ir savo rezultato. Priežastis labai kvaila - išseko elektroninių svarstyklių baterija. O užsukti į laikrodžių taisyklą laiko atradau tik šiandien, t.y. rezultato fiksavimo dieną.

Birželio mėnesį su Vytautu "Begalybe" Milbutu startavom svorio metimo lenktynėse. Jo pradinis svoris buvo 118,2kg, o mano - 104,8k. Jo tikslas atsikratyti 20kg, mano - 15. Lažybų objektas įpirka į EUREKA serijos turnyrą (800 eurų). Jei abu įgyvendinam užsibrėžtus tikslus, tiesiog padėkojam viens kitam už motyvaciją/pagalbą.  :arrow:

Taigi šiandien per pietų pertrauką išėjęs pasivaikščioti nupėdinau iki laikrodžių taisyklos. Nusipirkau reikiamą elementą, ir grįžęs puoliau "taisyti" svarstyklių. Veikia! Užlipu ant svarstyklių ir su nerimu žiūriu į ekranėlį rodantį svorį...
Atvirai pasakysiu, jog pats ne iš karto patikėjau, kad per kiek daugiau nei 4 mėnesius pavyko numesti 20 kilogramų. Kaip to pasiekiau? Pradėjau laikytis tam tikrų taisyklių, atsisakiau tam tikrų produktų ir dažnai liftą iškeisdavau į lipimą laiptais. Per tą laiką nei karto nebuvau sporto klube, nedeginau svorio pirtyje ir nevartojau svorį reguliuojančių medikamentų. Todėl itin džiaugiuosi pasiekimu.
Dabar planuoju ir į sporto klubą nueiti, ir savaitgaliais krepšinį pažaisti. Tik nežinau, ar kažkas "iš aukščiau" nepasijuoks iš tokių mano planų

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024

Planus koreguojantis COVID-19