OOPS Vilniuje - antras dublis

43 žmones sutraukusiame paskutiniame šių metų OOPS turnyre Vilniuje po pirmų trijų lygių turėjau 8850 (pradinis žetonų kiekis 7000). Iš esmės turimą žetonų kiekį didinausi mažais ir vidutiniais bankais, dažniausiai be showdown.

Antros pertraukos metu turėjau 15725 (vidurkis buvo 14333). Vėlgi didelių rankų neturėjau. Kažkur poziciją, kažkur oponento parodytą silpnumą išnaudojau. Pralošiau vidutinio dydžio banką Arijui Žakui, besivaikydamas max Flush gavęs draw po Flop. Vėliau pavyko laimėti monetos metimą su 66 prieš 9T.

Lemiama šio turnyro ranka buvo man buvo lygyje 400/800 /75. Tuo metu vidurkis buvo beveik 19 tūkst., pats turėjau apie 16 tūkst. UTG pozicijoje buvęs jaunuolis pastatė visus turimus (~14 tūkst.). Visi iki manęs nusimetė, o aš dalintojo pozicijoje randu du raudonus tūzus. Holivudo žaist nesumąstau, įstumiu turėtą žetonų bokštelį. SB pozicijoje sėdėjęs Arijus nusimeta, BB negina ir Zigmas Pekarskas. Akistata. Oponentas atverčia du raudonus valetus. Ir tikrai nenudžiunga pamatęs mano tūzus, tačiau ir neskuba keltis nuo stalo. Pirmos trys bendrosios kortos - skaičiukai (neformuojantys eilės), Turn - J ir mintyse nusikeikiu. River "teisybės neatstato".

Lieka mažiau nei 2 tūkst., kuriuos sustūmiau po poros rankų su širdžių Q3. SB pozicijoje buvęs žaidėjas sustūmė visus turėtus žetonus, tą patį padarė ir žaidėjas iš BB. Vienas rodo AA, kitas J9. Flop raketoms saugus, Turn "pakiša" mistinės eilės (į pilvą) galimybę, o River artėjančių šv. Kalėdų proga užpildo tą mistiką. Tūzų savininkas griebiasi už galvos ir stojasi nuo stalo. Kylu ir aš. Po kelių minučių suformuojamas finalinis stalas.

Išlenkiu tamsaus alaus bokalą ir kylu į vienuoliktą aukštą. Pavargęs, nusivylęs turnyro baigtimi, bet laimingas dėl to, kad nereikia gyventi pokeriu. Po tokių Fortūnos pokštų kurį laiką nesinori žaisti. Todėl džiaugiuosi turėdamas stabilų pajamų šaltinį ir galėdamas pokerį žaisti tik savo malonumui. Tiesa, tokiais vakarais, kai po kelių valandų smagaus laiko leidimo, gauni antausį ir rūgščiu veidu kyli nuo stalo, mintyse savęs perklausi, ar tai tikrai malonus laisvalaikio leidimo būdas?.. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024

Planus koreguojantis COVID-19