Dar vienas puikus savaitgalis ir Spring Sales

Praėjęs savaitgalis buvo nuostabus! Penktadienį vakare su Inga keliavom į Keistuolių teatro vienos dalies agitacinę injekciją pagal M.Zoščenkos kūrybą "Gerbiami piliečiai!".
Gėda prisipažinti, bet keletą metų nebuvau spektaklyje. Taip smagu buvo "pasikultūrinti". Būtinai reiks bent kartą per pusmetį apsilankyt (mintyse norėčiau pasižadėt netgi kas ketvirtį) teatre.

Šeštadienis buvo itin turiningas: kačių paroda, pietūs kiniečių restorane, trumpas pasivaikščiojimas (mąstant apie būsimas vestuves) ir desertas "TonyResort", TheHumanBodyExhibition aplankymas ir vakarienė rusiškų patiekalų restorane. Keistai gražiai viskas susidėliojo, netgi iš anksto neplanavus tiek daug veiklos. Diena pilna įspūdžių buvo aplaistyta gyvu alumi, bežiūrint TV. 

Sekmadienį pietums į svečius pasikvietėm draugus. Skaniai ir sočiai pavalgę, moteriškes palikę namie žiūrėt filmo, su Vygiu susiruošėm A lygos rungtynių tarp "Žalgirio" ir "Sūduvos" stebėt. Puikus laikas gryname ore stebint lietuvišką futbolą. Na, gal didžiąją dalį grožio ir ne lietuviai sukūrė, bet vis tiek maloniai nustebinti likom.  "Žalgiris" pademonstravo akiai patrauklų žaidimą ir pelnytai iškovojo pergalę. Tiesa, iki "pilnos laimės" trūko tik to, kad R.Ledesma smūgis per save skrietų į vartų plotą. 

Tikiuos, jog šis savaitgalis bus ne ką prastesnis. Visų pirma, dėl to, kad jis truks viena diena ilgiau! Sekmadienį didžioji pavasario šventė, ir noriu tikėti šaltojo sezono pabaiga. Bet yra ir dar viena priežastis, dėl kurios šis savaitgalis puikus! Tai Spring Sales turnyras Olympic-Online kambaryje! 


Kada? Šeštadienį (4/7/2012) 18:30
Koks prizinis fondas? $40,000 GTD
Kokia nuolaida? 65%
Koks žaidimas? Hold'em - No Limit - Freezeout
Kokia įpirka? $35.00+$3.50
Koks pradinis žetonų kiekis? 5000
Kokia lygių trukmė? 15 minučių


Taip pat noriu priminti, kad vis dar vyksta atrankiniai turnyrai į iPOPS turnyrus (tiek online, tiek live). Susitikime prie stalų.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024

Planus koreguojantis COVID-19