Lengva priprasti gyventi patogiai

Su šypsena prisimenu pirmą pasimatymą su dabartine sužadėtine. Atsimenu, kai žiūrėdamas į akis išpyškinau, jog noriu gyventi patogiai. Taip taip, taip ir pasakiau. Noriu daryti tai, kas patinka, noriu gyventi patogiai! 

Iš dalies taip ir gyvenau. Pats planavau savo laiką - dirbau santykinai mažai, turėjau geras pajamas. Valgiau daug picų, alkoholio suvartojimas vis didėjo, o aktyvaus sporto mano gyvenime buvo vis mažiau ir mažiau... Ir vieną dieną suvokiau, kad noriu naujų iššūkių, noriu judėt į priekį ir labai noriu keist gyvenimo būdą.
* * *
Dabar šypsausi, kai kažkas paklausia, ką man davė internetas. Kadangi viską, kas mane dabar labiausiai džiugina, kas man svarbu, dėl ko kasryt keliuosi su didesne ar mažesne šypsena; viską viską davė internetas. OK - ne internetas davė, bet jo dėka suradau. Arba mane surado! Svajonių moteris, svajonių darbas.

Darbas suvedė su labai įdomiais žmonėmis. Esu beveik įsitikinęs, kad radau ne tik įdomių pašnekovų darbo temomis, bet draugų visam gyvenimui. Kaip tai svarbu dažnas iš mūsų susimąsto tik praradęs, arba ilgesniam laikui išvykęs. Aš apie tai pagalvojau šiandien. Spalvingas penktadienis. Teigiamų dalykų nelabai buvo, tačiau supratau, jog gyvenimas įdomus darosi tik tada, kai kažkas klostosi ne "pagal planą".

Šitą tiesą "atskleidė" vienas draugas, kuriam šie metai nepagailėjo pipirų. Jis nemąsto, ką pagalvos artimieji; jam nerūpi, kaip žiūrės aplinkiniai. Tai jo gyvenimas, ir jis stengiasi daryti tai, kas geriausia. Gal kartais negirdi savęs. Bet jis viską daro nuoširdžiai. Juk būna kartais, kad širdis perrėkia protą. 


Tačiau iš to žmogaus mokausi optimizmo, pozityvumo ir tikėjimo geresniu rytojumi. Tik išgirdęs apie kito bėdas, pradedi labiau vertinti tai, ką turi. Tik pabandęs įsivaizduoti kito galvos skausmą, suvoki, kad paties sprendžiamos problemos yra menkos. Ir tik tada pagalvojęs apie turimus dalykus, pradedi juos vertinti (labiau). Gyvenu gerai, ir to norisi palinkėt visiems šio blog skaitytojams. Gyventi gerai. Gyventi patogiai. Vertinti tai, ką turi. 
* * *
Rytoj startuosiu "Žvejo iššūkio" pagrindiniame turnyre. Ta proga skelbiu spėlionę! Kelintame lygyje pasitrauksiu iš žaidimo? Kokia bus paskutinė mano laikyta kortų kombinacija šiame turnyre? Teisingai atspėjęs lygį, laimės kortų kaladę. Teisingai įvardinęs paskutinę mano laikytą kortų kombinaciją, laimės gertuvę.
Teisingai įvardinęs lygį ir paskutinę mano laikytą kortų kombinaciją, laimės gertuvę ir kortų kaladę arba akinius nuo saulės (pasirinktinai).
Spėti galima iki balandžio 28 d. 12:00.
Atnaujinimus pagal galimybes rašysiu twitter. Tiesioginius reportažus Jums pateikinės ir PokerNews LT komanda.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024

Planus koreguojantis COVID-19