11-11-11

Praėjusį savaitgalį Kaune įkurtame sportinio pokerio klube "Pokerio namai" vyko Kauno miesto sportinio pokerio čempionato finalas. Nepaisant to, kad šeštadienis buvo darbo diena, susirinko 74 dalyviai. Organizatoriai vėlyvąją registraciją tęsė iki 20 val., tad visi norintys sudalyvauti itin gilios struktūros turnyre (pradinis žetonų kiekis - 25000, pradinių lygių trukmė po 45, vėliau po 60 minučių) ir pasitreniruoti prieš Lietuvos sportinio pokerio čempionatą, turėjo puikią progą. 

Turnyrą laimėjo Antanas Visokinskas. Antroje vietoje liko Vytautas "Begalybe" Milbutas, kad finalinės dvikovos oponentas vertas taurės, nes demonstravo itin įdomų ir solidų žaidimą. Pats turnyrą palikau, kuomet buvo likę keturi stalai. 

Tačiau praeito savaitgalio smagus renginys nublanko prieš tai, kas įvyko ketvirtadienį. "Žalgiris" laimėjo! Pagaliau. Laimėjau ir aš. Lažinausi, kad Kauno komanda laimės daugiau nei 7 taškų skirtumu (koef. 2.17). Tenka pripažinti, jog prireikė Fortūnos šypsnio. 

Mėgstama komanda vis dar nežaidžia užtikrintai ir taip, kaip derėtų tokios sudėties ekipai, tačiau reikia pasidžiaugti, kad pagaliau "pramušė"! Ateityje žadu pasidalinti savo pasirinkimais lažybų bendrovėse, tačiau lošti tikrai neskatinu! 

Smagu, jog įspūdingiausių epizodų dešimtuko sudarytojai pastebėjo ir porą situacijų iš šių rungtynių. Ir Sonny Weems pasireiškė, ir "Žalgiris" laimėjo - labai smagu prisiminti susitikimą, tad šį Top10 norisi žiūrėti ir žiūrėti! 

Bandymai prie pokerio stalų Olympic-Online kambaryje kurį laiką darėsi panašūs į galvos daužymą į sieną. Tačiau vakar nenutiko nieko stebuklingo (laimėjau, kuomet sustūmimo metu buvau stipresnis, oponentams nesisekė pirkti) ir 2 turnyruose patekau ITM. Taigi skaičiukai ir grafikas dabar atrodo vėl gražiai (žr. žemiau).

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Planus koreguojantis COVID-19