Rudens ilgasis savaitgalis

Daugeliui lapkričio pirmosios nedarbadienis virto ilguoju savaitgaliu, tačiau asmeniškai pats tris dienas praleidau žaisdamas pokerį. Neplanuoju tapti profesionalu, t.y. nesiekiu, jog pokerio laimėjimai būtų vieninteliu pajamų šaltiniu, tačiau žaisdamas malonumui noriu dar ir pramogoms eurą-kitą prasimanyti. 

Džiaugiuosi tapęs Olympic-Online Team Elite nariu. Tikiu, jog tai abiems pusėms naudinga ir prasminga partnerystė. Neplanuoju nuversti kalnų, ar sužaisti didelio kiekio rankų prie grynųjų pinigų stalų, tačiau galiu pažadėti, jog dėsiu pastangas, kad tinkamai atstovaučiau mane pasirinkusiam kambariui. 

Parašyti apie žaidimą gyvai bus proga mėnesio viduryje, kadangi laimėjau atranką į Vilniuje lapkričio 18 dieną vyksiantį OOPS turnyrą, o dabar brūkštelsiu kelis žodelius apie lošimus internete.

"Savo karjerą" Olympic-Online kambaryje pradėjau "kaldamas" $5+0.5 ir $10+1 double-or-nothing šešiaviečius SnG turnyrus. Reikėjo laiko apsiprasti su struktūra, perprasti oponentų agresijos lygį ir sąmoningumą, tad eksperimentai ir informacijos pirkimas šiek tiek kainavo.

Tuo pačiu norėjosi žaisti ir daugiastalius (MTT) turnyrus. Nieko įspūdingo su turnyrais, kurių įpirka iki 11 dolerių, per pirmą dieną pasiekt nepavyko. Bet pasiekt apmokamas vietas sugebėjau, tad beliko apsišarvuot kantrybe ir tęsti pradėtą darbą.

Sekmadienio rytą radau keletą mane sudominusių turnyriukų, kuriuos ilgai nesvarstydamas ir "užsikūriau". Tiesa, labai greit supratau, kad pozityvus mąstymas ir geras nusiteikimas itin priklauso nuo gaunamų kortų bei oponentų malonės (žaidimo). 

Viename turnyre nepavyko rimčiau užsikabinti, o štai $10+1 su rebuys ir addon, sekėsi puikiai. Ir vertę spaust gerai gavosi, ir oponentams spąstus spęst, ir vidutinėm kortom neprastus bankus paimt. Taigi susiformavus finaliniam stalui buvau ryškus chipleader.
Ir tokią poziciją pavyko išlaikyt iki tol, kol pasiekėme apmokamas vietas. Tuomet vienas kluptelėjimas, vienas pralaimėtas monetos metimas, ir smuktelėjau į antrą vietą. Tačiau net negalvojau pasiduot. Aktyviai žaisdamas greit eliminavau trečios vietos prizininką, ir likome HU.

Dvikovą pradėjome turėdami panašų žetonų kiekį, tad buvo aišku, kad niekas neaišku. Jaučiau pranašumą prieš oponentą, bet neturėdamas daugiau žetonų ir privalomiesiems statymams pasiekus atitinkamą lygį, turėjau žaisti aktyviau. Tą ir dariau. Ir nepaisant to, kad vienu metu oponentas turejo pranašumą žetonais 2:1, sugebėjau jį įveikti be Fortūnos šypsnių. Tiesiog sumanesniu žaidimu ir showdown situacijose rodydamas geresnę kombinaciją.
Po tokio triumfo norėjosi atsipalaiduoti. Tam puikiai tiko pasivaikščiojimas su drauge ir lengvas filmas. Norėjosi komedijos. Pasirinkimo didelio nebuvo, tad nusipirkome bilietus į "Super Džonio sugrįžimas". Nieko įspūdingo. Tokius geriausia namie žiūrėt, nes efektų nėra, o lėkšti juokeliai (ir lengvai nuspėjama įvykių seka) puikiai žiūrėtųsi ir didesniame monitoriuje.

Na, o vakar save išbandžiau $10+1 su rebuys ir addon Pot Limit Omaha turnyre. Buvau užsikūręs dar kelis double-or-nothing bei MTT, tačiau didžiausią dėmesį skyriau būtent keturių pradinių kortų žaidimui. Vėlgi buvo visko - ir dosnių oponentų, ir gerų kortų, ir sumaniai paimtų bankų.

Prie finalinio stalo sėdau turėdamas ketvirtadalį visų turnyro žetonų, ir toliau didinau persvarą... Po keturių valandų žaidimo buvau patenkintas tiek savo žaidimu, tiek rezultatu!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Polish Poker Winter Cup - 2024

Planus koreguojantis COVID-19