PokerioKarta.com gimtadienis Nr.4

Sekmadienio rytas. Vakar dalyvavau pokeriokarta.com ketvirtojo gimtadienio proga surengtame turnyre. Pastaruosius porą metų nesu aktyvus šio forumo dalyvis, tačiau per pirmus dvejus spėjau daugiau nei 450 žinučių parašyti. Tad gavęs asmeninį Herkaus pakvietimą ilgai nedvejojau. 

Išvakarėse radau draugišką kelionės ekipažą (Rycka, LeBronius ir Double_Trouble). Spėjom apie daug skirtingų dalykų papliurpt. Ir "Snoro" istoriją apšnekėjom, ir apie kitą savaitę Rygoje vyksiantį "Unibet Open" pakalbėjom. Lengvai padiskutavom apie lažybas, sportą ir komercinio pokerio įstatymo projektą. Kelionė tikrai neprailgo.

Važiuodamas į Vilnių buvau nusiteikęs užtrukti turnyre, tačiau iš mano planų pasijuokė pokerio dievai arba mafinis. Teisingai interpretavau oponento turimą ranką, ir turėdamas "riešutus" ant Turn, atlikau check-raise. Tačiau mafinis parodė tikėjimą pirkimo jėga, rizikuodamas visais turimais žetonais, pastatė turnyro likimą ant paskutinės kortos su flush draw. River-killer strikes again!

Kadangi stipriojo alkoholio nevartoju jau trečią mėnesį (dėl svorio mėtimo), tai buvo nelinksma. Damn, būtų buvę gerai prie baro tokio bad-beat kartėlį nuplaut. Tačiau iki svorio fiksavimo dienos liko ne daug, tad nutariau visų stalo gėrybių neragaut. 

Pirmas grynųjų pinigų stalas "užsikūrė" itin greit, o štai antrojo teko luktelkt valandą. Bet ne dėl norinčiųjų stygiaus, o dėl kazino. Šeštą vakaro prisėdau su mintim, jog ilgai neužtruksiu, kadangi apie aštuntą turėjau pajudėti į Kauną. Taigi pažaidžiau 1,5 valandos. Stalas buvo ganėtinai smagus. Labai siautėjančio personažo neatsirado, tad nei garsių džiaugsmo šūksnių, nei riebių keiksmažodžių nesigirdėjo. Draugiška atmosfera, tauriojo gėrimo stiklų ir stikliukų kilnojimas, tostai, klaksintys žetonai ir skraidančios kortos. Ko daugiau galima tikėtis pokerio bendruomenės gimtadienyje? 

Buvo smagu. Didelė pagarba Herkui. Stiprybės, kantrybės ir sveikatos. Iki kitų metų. Pasimatysime pirmajame jubiliejuje!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Planus koreguojantis COVID-19