2012 WBCOOP

Nežinau, kas man yra, bet negaliu nerašyt. Daugiau ar mažiau, dažniau ar rečiau, tačiau vis kyla noras mintis, pasvarstymus ar asmeninius filosofijos trupinius pažert "juodu ant balto". Tikiu, kad toks noras kyla ne man vienam, tačiau, ko gero, ne visi "susikaupia" prisėdimui išdėstyt smegenų vingių rezultatus ar iliustruot patirtus nuotykius.

Taigi pagalvojau, kad būtų visai logiška sudalyvaut "rašytojų rašliavų kūrėjų pokerio čempionate". Taip, kalbu apie WBCOOP (World Blogger Championship of Online Poker). Šįmet bus 30 turnyrų, iš kurių kiekvienas dalyvis gali pasirinkti iki 10. Būtent tiek kvietimų gaus pateikęs bent 500 žodžių "rašliavą" arba trumpą video įrašą apie WBCOOP.
Nusprendžiau sukurti įrašą, kadangi bežiūrėdamas į turnyrų grafiką, nusprendžiau, kad didžiąją dalį turnyrų galėčiau sužaisti pirmosiomis kovo dienomis. Tačiau gavęs bilietus, jėgas viename-kitame turnyre išbandyčiau jau kitą savaitę.

Ką daryčiau laimėjęs 5 tūkst. JAV dolerių? Visų pirma, sudalyvaučiau EUREKA turnyre Golden Sands. Praėjusiais metais su drauge atostogavome tame Bulgarijos kurorte, ir likome patenkinti. Suderinti atostogas su pokeriu šią vasarą prieš pat Europos futbolo čempionatą būtų puiku!

Laimėtų pinigų leidimas prasitęstų liepos mėnesį Kijeve, stebint EURO2012 finalą. Šiaip neplanuoju ten vykti, tačiau netikėtai laimėjęs pinigų, nedvejodamas šiek tiek skirčiau tokiai kelionei. Niekada nesu stebėjęs futbolo rungtynių 70 tūkst. žiūrovų talpinančiame stadione.

Tai bus paskutinis Europos čempionato finalinis turnyras, kuriame dalyvaus 16 rinktinių, kadangi nuo 2016 metų dėl stipriausios Senojo žemyno komandos vardo varžysis 24 nacionalinės ekipos.

Dar viena dalis keliautų į vestuvių fondą. Praėjusiais metais iš trumputės kelionės į NewYork Inga grįžo su žiedeliu. Pasipiršau. Tad turbūt natūralu, kad per artimiausius dvejus metus planuojame susituokti. Šią akimirką visu 100% esu tikras, jog radau savo žmogų.

O vestuvės reikalauja pinigų. Jei ne pačios vestuvės, tai balius vakarienė su atrakcijomis giminėms ir draugams, jei ne tai - tai povestuvinė kelionė. Bet kuriuo atveju, žodžiu, reikia pinigėlių. Atsiradus finansinei injekcijai "iš dangaus" galima koreguoti planus, tobulinti sumąstytą programą ar keisti kelionės kryptį (prabangos laipsnį). Žodžiu, dalį laimėjimo "investuočiau" į svarbiausios gyvenimo partnerystės šventę ar dovaną mums patiems.

OK - grįžkim prie pokerio... Jei debiutas EUREKA turnyre būtų sėkmingas, manau, dalyvaučiau ir šios serijos turnyre Rygoje metų pabaigoje. Toks logiškas minčių dėstymo vingis, tiesa? Kadangi man pokeris tik laisvalaikio praleidimo būdas, todėl keliauti itin toli dėl vieno turnyro (neplanuoju žaisti prastos struktūros šalutinių ir/ar cash games) visiškai nenoriu. Kalbant apie vietą, kur vyks tas turnytas, tai likę malonių prisiminimų... 

Kartą jau dalyvavau turnyre vykusiame "Royal Casino" Rygoje. Tai buvo inauguracinis GSOP turnyras. Jame patekau tarp prizininkų, tad prisiminimai apie tą vietelę yra patys geriausi. Todėl su malonumu išbandyčiau jėgas ir EUREKA turnyre ten! 
Manau, kad tam tikrą laimėjimo dalį paskirčiau kilniems tikslams. "Duoti reiškia gauti". Ir man ta mintis patinka. Tuo jau ne kartą įsitikinau. Todėl net nežinau, ar labiau dėl karmos dalykų, ar dėl ankstesnės asmeninės patirties, pasidalinčiau netikėtai užklupusia sėkme su tais, kuriems to reikia. 
* * *
17:32 Šiandien puiki nuotaika, todėl atlėkiau pasitaškyt į 20Lt WILD. Nepatekau tarp dalyvių iškart, tad teko laukt waiting-list. Ir prieš besibaigiant atsipirkimų periodui, buvau pakviestas prie stalo. Per keliolika minučių pradinį žetonų kiekį padidinau 4 kartus. 
19:56 Pertrauka turnyre. Liko 14 žaidėjų, o aš vis dar žaidime. Jei ne apie šį turnyrą, tai vėliau sukurpsiu įrašą apie Baltic Hold'em Series turnyrą. 
22:29 Namie. Su šypsena veide. Laimėjau pirmą vietą! Buvau suplanavęs įteikti plastikinių kortų kaladę oponentui išmetusiam mane iš turnyro. Bet laimėjęs turnyrą, nutariau kortas vis tiek kažkam įteikti. Jos atiteko man dvikovoje nusileidusiam žaidėjui.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Planus koreguojantis COVID-19