Buitinis cooler ir ilgai lauktas turnyras

Kaip gyvenat?  :smile:  Gal neapsikentę tikros žiemos išlėkėt į šiltesnius kraštus? O gal tiesiog niekur nekišat nosies iš namų?  :mrgreen:  Žinoma, tikiu, kad yra ir tokių, kuriems sniegas ir šaltis leidžia užsiimti mėgstama veikla (slidinėti, čiuožinėti, dalyvauti sniego mūšiuose ir pan.).

Sakyčiau, kad gyvenu puikiai, bet buitinis cooler neleidžia. Tikra ta žodžio prasme - šaltukas. Atsikraustę į Vilnių neišsiaiškinome bute įrengto grindinio šildymo subtilybių, tad už lango smarkiai nukritus temperatūrai, susidūrėm su rimta problema. Namuose įrengtas termometras kasdien rodė vis mažiau ir mažiau. +16 ... +14 ... +12 ... +10  :mad:  Ir penktadienį ryte užfiksavau naują rekordą! +8!!! Šeimininkas pakvietė meistrą, kuris pasikrapštęs gerą pusdienį rado problemą! Taigi dabar vyksta buto šildymo procesas.

Vakar žaidžiau Orlov Invitational turnyro 1B dienoje. Tikrai labai laukiau šio turnyro. Tiek dėl gilios struktūros, tiek dėl solidžių prizų. Susirinko 5 stalai (42 žaidėjai). Nežinau, kaip vertint burtus, kadangi prie stalo buvo 5 svečiai iš Estijos. Tad sunku vertinti pusės tekusių oponentų pajėgumą. Iš pažįstamų veidų buvo pirmoje pozicijoje įsitaisęs Andres Burget ir man po dešine sėdėjęs Andrius Bielskis.

Vėliau prisijungę vienas "senosios kartos" atstovas (Maradona) bei GNUF komandos narys.
Po pirmo lygio turėjau šiek tiek daugiau nei 24 tūkst. (pradinis žetonų kiekis - 20 tūkst.). Sulaukiau karalių, kurie laimėjo prieš AQ, kai ant stalo aukščiausia korta buvo Q. Vienas didesnių bankų buvo prieš Andres, kai ant flop pagauta pora su aukščiausia palaikančia korta (A) virto į max. Flush po runner-runnerAntrame lygyje, daug žaidęs ir dar daugiau kalbėjęs estas, pradėjo krautis žetonų. Būtent jam pralošiau kelis vidutinio dydžio bankus, ir pasiklydau erdvėje. Lygį baigiau turėdamas 20,800.

Trečiame lygyje įsiminė tik viena ranka. Ir vėlgi prieš tą patį daug kalbantį ir dar daugiau žaidžiantį estą. Turėjau 55 ir po to, kai Flop pasirodė 234, pavyko kažką išmelžt. Lygį baigiau turėdamas 21,100.

Ketvirtame lygyje sulaukiau valetų poros. Pakėliau iki 725. Sulaukiau permušimo iš estuko (prieš tai pralaimėjusio su AQ prieš mano KK) iki 3000. Maradona atsakė. Privalomieji statymai nusimetė, ir aš šiek tiek paskaičiavęs, išlyginau. Norėjau pamatyt J tarp pirmų trijų bendrų kortų arba overcard. Nei to, nei to neišvydau. 9-high Flop nebuvo galvos skausmas, nes veiksmas rodė, jog susidūrė didelės poros. Praleidžiu. Estukas deda 3/4 banko dydžio statymą. Maradona permuša. Aš pasižiūrėjau į savo valetus taip, kad juos matė ir greta sėdintys lietuviai. Nusimetu. Estukas sustūmė visus turėtus žetonus. Ir sulaukė atsakymo. QQ vs KK. Dama nepasirodo ir estas baigia savo pasirodymą. Nieko įdomesnio nenutinka ir baigiu lygį turėdamas 17,700.

Penktame lygyje išsimušiau iš ritmo. Kelis kartus "sugrybavau", tad norėdamas grįžti į savo žaidimą bei atgauti pasitikėjimą, turėjau sulaukti kortų arba progos. Liūdna, bet nei to, nei to nesulaukiau. Kuomet "pigiai" pažiūrėjau Flop ir su 88 pagavau set, niekas (iš 4 oponentų) nesumokėjo po Turn net vieno privalomojo dydžio statymo. Ir ką tuomet gali padaryt?.. Lygį baigiau lygiai su 7,000.

Šeštame lygyje toliau sėkmingai "plaukiojau". Kažkur ėjau riešutaut su KJ po permušimo. Tada kelis kartus susirinkau privalomuosius statymus, tačiau tai žetonų nieko ženkliai nepadidino. Lygį baigiau turėdamas 7,100. Septintas lygis man truko apie 20 minučių. Tirpau tirpau, ir galiausiai sustūmiau su J8 iš BB. Rolandas Surgailis buvo mano budelis su AK. Pirmosios trys kortos atnešė tūzą, tačiau aš gavau open ended straight draw. Tačiau nei Turn, nei River nepadėjo ir ramiai kėliausi nuo stalo. Good game! Laikas sekmadienio turnyriukams online! Iki pasimatymo prie stalų.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Planus koreguojantis COVID-19