GNUF poker festival finalinis stalas

Vasario 16-toji - Lietuvos valstybės atkūrimo diena. Smagu, jog tai primena ne tik trispalvės, bet ir google. 
Net ir didis patriotas Herkus išlėkė Prahon bandyt praturtėt pokerio ir loterijos kokteilio pagalba. Sėkmės prie stalo ir renkantis vokus. Linkiu ne tik gerą laiką ten apturėt, bet ir auto-iššūkio rezultatą pakeist.

Asmeniškai pats irgi skirsiu šiek tiek laiko pokeriui šiandien. Patekau prie GNUF Poker Festival pagrindinio turnyro finalinio stalo. Tiesa, galimybės nėra pačios geriausios, nes pagal žetonus esu apatinėje rikiuotės dalyje. Bet geras nusiteikimas, šiek tiek "žaidžiamų" kortų kombinacijų, viena-kita tinkama situacija ar oponento klaida, ir viskas gali pasikeisti.
Vakar nesivėliau į miglotas situacijas, visais žetonais rizikavau tik kartą. Ir buvau ženklus favoritas (AK vs AQ). Vėliau su tuo pačiu oponentu apturėjau labai įdomią ranką. Kuomet gulint keturiems kryžiams ant stalo, po mano check-raise ant River, jis po ilgų apmąstymų sugebėjo numesti kryžių karalių. Good laydown, nes aš turėjau kryžių tūzą!

Dar šiek tiek žetonų kiekį pasidinti pavyko prieš G.Grigorių, kuomet pagavęs septynetuką ant Flop, gan nebrangiai paverčiau į trips (ant Turn) ir leidęs oponentui nusipirkt tūzą ant River, priverčiau jį sumokėt ~70% jo tuo metu turėtų žetonų. Žodžiu, pavyko išspaust vertę. Dabar belieka sulaukt Fortūnos šypsnio su finalinio stalo išsodinimo burtais. Iki pasimatymo prie stalų.

P.S. Senokai gyvame pokeryje nebuvau prie finalinio stalo, tad morališkai atsigaučiau kažką apčiuopiamesnio pasiekęs šiame turnyre.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

GUKPT Luton 2022

Planus koreguojantis COVID-19